Καλάθι ( 0 ) Προϊόν
Κατηγορίες προϊόντων
Νέο Προϊόν

ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Το Agiografies-diaxeiros.grείναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων  μέσω του Διαδικτύου που εδρεύει στο Περιστέρι Κνωσού 8α με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@agiografies-diaxeiros.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 2105727113

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα Agiografies-diaxeiros το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.Agiografies-diaxeiros.gr. Η χρήση του site μας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρων όρων, χωρίς καμία εξαίρεση, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό, άλλως τεκμιριονετε ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι:

• θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά-αληθή τους στοιχεία ατομικά και φορολογικά στις φόρμες επικοινωνίας.

• θα χρησιμοποιούν το site σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί  ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος Agiografies-diaxeiros.gr, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο δε χρήστης πρέπει να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης,καθώς η χρήση του Ιστιότοπου μετά από κάθε τροποποίηση συνεπάγει ότι αποδέχεται αυτές τις αλλαγές.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών του site που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στην Agiografies-diaxeiros.grΑπαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, διατίθενται δε στους επισκέπτες του site μόνο για προσωπική χρήση (μη κερδοσκοπική ή εμπορευσιμη).Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα  που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα Agiografies-diaxeiros.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του Agiografies-diaxeiros.gr προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.



ΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ


Η επιχείρηση δηλώνει ότι το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω  του site http://www.Agiografies-diaxeiros.gr,αλλα και στο Καταστήματος όπου μπορείτε να έρθετε και να τα παραλάβετε αυτοπρόσωπος. Στα πλαίσια των συναλλαγών   το ηλεκτρονικό κατάστημα  δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Agiografies-diaxeiros.grουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων διότι  κόπια προϊόντα είναι χειροποίητα και αλλάζουν συνεχώς, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει άμεσα τους πελάτες περί των ημερών διαθεσιμότητας ή μη διαθεσιμότητας. Το Agiografies-diaxeiros.grκαταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του site. Οι επισκέπτες συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ


Οι ερωτήσεις, οι αιτήσεις που υποβάλλονται και γενικά η ηλεκτρονική αλληλογραφία θεωρούνται απόρρητες.

Οι πληροφορίες που μας παρέχονται χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ηλεκτρονικής απάντησης και δεν μεταβιβάζονται παρά μόνο στον ενδιαφερόμενο αποδέκτη. Επίσης σε περίπτωση που μας ζητηθεί από τον νόμο ή αν κρίνουμε ότι το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας βλάπτει, θα μεταβιβάζονται και στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να:

• προστατευθούμε ενάντια στη μη εξουσιοδοτημένη, στη μη σύμφωνη με τον νόμο και γενικά κακή χρήση του site.

• προστατεύσουμε την ασφάλεια και την περιουσία των χρηστών και του καταναλωτικού κοινού.

• προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Το Agiografies-diaxeiros.grέχει το δικαίωμα να αλλάζει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του site, καθώς και τους όρους χρήσης, όποτε κρίνει ότι είναι απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του site της.

Τα ονόματα, οι εικόνες,τα λογότυπα αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα Agiografies-diaxeiros.gr προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Τα στοιχεία USERNAME και PASSWORD είναι προσωπικά και για την δική σας ασφάλεια μη τα δίνετε σε τρίτους.

Στο πεδίο E-MAIL τοποθετήστε ένα ενεργό e-mail καθώς σε αυτό θα σας ενημερώνουμε για την κατάσταση της παραγγελίας σας και για ενημερωτικά Newsletter.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Μπορείτε να παραγγείλετε προϊόντα με 3 τρόπους:

1. Κάνοντας εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας και βάζοντας τα προϊόντα στο καλάθι αγορών και ακολουθώντας την βήμα προς βήμα διαδικασία on-line παραγγελίας.

2. Τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2105727113 ωράριο Καταστήματος -Δευτέρα-Τέταρτη-Σάββατο- 9.00πμ-3.00πμ-Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη-9.00πμ-2.00πμ(Απόγευμα) 5.00μμ-9.00μμ

3. Αποστέλλοντας e-mail στο info@agiografies-diaxeiros.grαναγράφοντας πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ)


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

·        Με αντικαταβολή μέσω της εταιρείας courier.

·        Μέσω paypal

·        Κατάθεση μέσω Τραπεζικού Λογαργιασμου